Pages

Pages

Akbank Konut Sigortası

Konut Sigortası ile tanışın, evinizi ve eşyalarınızı yangından depreme, hırsızlıktan teröre kadar pek çok riske karşı güvence altına alın. Üstelik beşi bir yerde özelliği ile avantajlı diş paketi, hukuksal koruma, diyetisyen, halı yıkama ve kuru temizleme hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz.
Konut Sigorta priminizi hesaplamak için lütfen tıklayın.
444 27 27 Aksigorta Hizmet Merkezi’ni arayarak;
  • 7 gün 24 saat poliçenizle ilgili her türlü bilgiyi alabilir,
  • Hasar başvurusunda bulunabilir,
  • Ödemelerinizi takip edebilir,
  • Konut Yardım Hizmetleri’ne ulaşabilirsiniz.
Akbank Konut Sigortası ile ilgili daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

 
 
 
 

Akbank Kredi Kartı Başvurusu

Akbank kredi kartları ile akaryakıt alımı, iş seyahatlari, konaklama, ofis ihtiyaçları, toplu ürün alımları ve diğer tüm firma harcamalarınızı yaparken anında chip para kazanarak anında harcayabilir ya da Mil Puan kazanarak bedava uçak bileti alabilirsiniz. Ayrıca Akbank ATM'lerinden vadesiz mevduat hesabınıza erişebilir; para çekme, ekstre alma, bakiye sorma gibi bankacılık işlemlerini de yapabilirsiniz. Çalışanlarınıza, iş ortaklarınıza ve müşterilerinize karta yükleme yaparak prim ve ödüller, seyahat harcamaları, alışveriş fırsatları sunabilirsiniz.

Üstelik kredi kartı başvurusu yapmak için şubeye kadar gitmenize de gerek yok! İnternet üzerinden tek tıkla kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Siz de bir an önce Akbank Kredi Kartı ayrıcalıklarından yararlanmak için aşağıdaki linklerden hemen dilediğiniz kredi kartına sahip olmak için başvuru yapabilirsiniz!


Daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

 


Akbank Başvurum Nerede

Akbank, Türkiye'de şeffaf bankacılıkta önemli bir atılımı gerçekleştirerek yenilikçi uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. "Başvurum Nerede?" isimli uygulama ile artık ürün ve hizmet başvurularınızı gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilirsiniz.

"Başvurum Nerede?" uygulamasına Akbank Direkt İnternet'den veya Akbank.com'da "Başvurum Nerde?" butonunu kullanarak ulaşabilirsiniz.

Tüm bireysel kredi ve kredi kartı başvuruları internet üzerinden takip edebilirsiniz

Akbank müşterisi olsun, olmasın herkes "Başvurum Nerede?" uygulamasını kullanarak kredi ve kredi kartı başvurularının o an hangi aşamada olduğu detaylı olarak görünteleyebilirler.

Bu uygulama ile Axess, Wings, Fish, Free kredi kartı başvurularının yanı sıra, ihtiyaç, taşıt, konut gibi bireysel kredilerinin ve mikro kredilerinin de tahsis öncesi hangi aşamada olduğunu gerçek zamanlı olarak izleyebilirsiniz. Üstelik, "Başvurum Nerede?" uygulamasında bulunan "Teslimat" adımı altında kurye teslimat detaylarını da görüntüleyebilirsiniz.

Başvurunuzun hangi aşamada olduğunu merak ediyorsanız tıklayın...