Pages

Pages

Vakıfbank internet Bankacılığı

Vakıfbank'ın resmi sitesi üzerinden hizmet veren internet bankacılığı hizmeti siz değerli müşterilerine şubeye gitmeden işlem yapabilme imkanı sunmaktadır.

Vakıfbank internet bankacılığı ile hesaplarınızı kontrol edebilir, hesaptan havale, eft vb birçok işlemi evinizden gerçekleştirebilirsiniz.

Vakıfbank internet bankacılığına giriş yaparken müşteri numarası ve internet şifrenizi girmelisiniz. Eğer buradan giriş yapmak istemiyorsanız kart numarası ile giriş bölümünden kart numaranız ile giriş yapma seçeneğiniz bulunmaktadır.

Vakıfbank internet şubesine giriş yapmak için tıklayın.

Vakıfbank'ın giriş yapmadan önceki uyarısı;

VakıfBank hiçbir zaman İnternet Şubesi girişinde müşterilerinin TC Kimlik Numarası, cep telefonu numarası, markası, modeli gibi bilgileri istememektedir. Bu tür şüpheli ekranlar ile karşılaştığınızda işleminizi durdurarak hemen 444 0 724 Telefon Bankacılığı'nı arayınız. Güvenlik uyarılarını okumak için lütfen tıklayınız. İnternet Bankacılığı güvenliğiniz için güncel bir antivirüs programı kullanınız. Antivirüs programınız yoksa Microsoft tarafından geliştirilen "Microsoft Security Essentials" adlı programı buradan ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz. Bir sonraki sayfada Ad Soyad bilgilerinizi göreceksiniz. Bilgilerinizi göremezseniz tek kullanımlık şifrenizi girmeyiniz ve hemen 444 0 724 Telefon Bankacılığı'nı arayınız. Tek kullanımlık şifreniz bir sonraki ekranda sorulacaktır. Tek kullanımlık şifre göremezseniz ve/veya birden fazla tek kullanımlık şifre istenirse ekrana bilgi girmeyiniz ve hemen 444 0 724 Telefon Bankacılığı'nı arayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder