Pages

Pages

Yapı Kredi Bankası Kredi Başvuru Sonucu

Yapı Kredi Bankasında krediye internet başında başvurabilirsiniz. Yapmış olduğunuz başvuru sonucunu da yine internetten takip edebilirsiniz.
 
Yapı Kredi Bankası kredi başvuru durum sorgulaması ekranından referans numaranızı ve tc kimlik numaranızı girerek başvuru sonucunuzu görebilirsiniz.
 
Yapı Kredi Bankası Kredi Başvurusunda bulunmak için tıklayın...
 
Yapı Kredi Bankası kredi başvuru sonucunuzu görmek için tıklayın...

Yapı Kredi Bankası Kredi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası'nın resmi sitesinde hızlı bir şekilde bankaya gitmeden krediye başvurabilirsiniz. Toplam 4 adımda kredi başvurusu yapabilirsiniz. Açılacak olan ekranda TC numaranız doğum tarihiniz cep telefonu bilginiz ev telefonu bilginiz gibi bilgileri doldurup sonraki aşamalara geçebilirsiniz. Bu şekilde şubeye gitmeden kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası'ndan kredi başvurusunda bulunmak için tıklayın...

Yapı Kredi Otomatik Ödeme Talimatı

Yapı Kredi Bankası'na faturalarınız için otomatik ödeme talimatı vererek telefon, doğalgaz, elektrik, su, kablolu TV, ADSL, Digiturk, Superonline, Turkcell, Avea ve Vodafone hatlı cep telefonu faturalarınızı kolayca ödeyebilirsiniz.

Burada dikkat etmeniz gereken faturalarınızın son ödeme günü hesabınızda yeteri kadar para olmalıdır.

Daha ayrıntılı bilgi almak için tıklayın...

Yapı Kredi İnternet Bankacılığı

Yapı Kredi bankasının internet bankacılığı hizmetini bu bankada hesabı olan herkes kullanabilir. Yapmanız gereken tek şey hesabınızı internet bankacılığına açtırmak.

Yapı Kredi Bankası'nın internet bankacılığı hizmetini kullanarak aşağıdaki işlemlerinizi ve daha fazlasını internet erişimi olan her yerden rahatlıkla yapabilirsiniz.

En Yakın Yapı Kredi Şubesi Nerede?

Yapı Kredi Bankası'nın birçok yerde ATM'si veya şubesi bulunmaktadır. Size en yakın Yapı Kredi ATM'si veya şubesini bulmak için yapacağınız sadece Yapı Kredi Bankasının sitesine girmek.

Siteye girdikten sonra yapacağınız işlemler bulunduğunuz ili ve ilçeyi belirtmek. Sistem size en yakın şube ve atm yi gösterecektir.

Size en yakın Yapı Kredi Şubesi veya Yapı Kredi ATM'sini görmek için tıklayın.

Yapı Kredi Bankası Kredi Hesaplama

Yapı Kredi Bankası'nın resmi sitesine girerek kredi hesaplaması yapabilirsiniz.Hesaplama yaparken kredi türünü, kredi vadesini, kullanmak istediğiniz kredi tutarını girerek alt bölümde otomatik olarak hesaplama sonucunuzu görebilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası Kredi Hesaplaması yapmak için tıklayın...

Yapı Kredi Bankası Bankacılık Hizmetleri

Yapı Kredi Bankası'da diğer bütün bankalar gibi birçok standart iş ve işlemleri yapmaktadır. Yapı Kredi Bankası'nın bankacılık hizmetlerini incelemek isterseniz Yapı Kredi Bankasının resmi sitesini zayaret etmelisiniz.

Yapı Kredi Bankası bireysel bankacılık hizmetlerini görmek için tıklayın.

Yapı Kredi Bankası İnternet Bankacılığı

Yapı Kredi Bankası'nda hesabınız varsa bu hesabınızı internet bankacılığına açtırabilir ve hesabınızla ilgili işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası internet hesabını kullanarak fatura ödeme, eft havale gönderme, hesap kontrol etme gibi bir sürü işlemleri evinizden yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası internet bankacılığı hesabına ulaşmak için tıklayın.

Vakıfbank Kampanyalar

Vakıfbank kampanyaları ziyaret ederek Vakıfbank'ın o dönemlerde siz değerli müşterilerine sunmuş olduğu kampanyaları görebilir, kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Vakıfbank kampanyalarını görmek ve bilgi almak için tıklayın.

Vakıfbank e-fatura

Vakıfbank siz değerli müşterilerine e-fatura işlemlerini sunarak işlerinizin hızlı ve ekonomik olmasının yolunu açıyor.

E-fatura Nedir?
E-fatura, kağıt fatura ile aynı hukuki niteliklere ve bilgilere sahip elektronik belge biçiminde oluşturulmuş faturadır. E-faturanın teknik standartları Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığınca belirlenmiştir. E-fatura, Başkanlığın belirlediği şekil şartlarına uygun olarak mükellefçe elektronik ortamda oluşturulur ve imzalanır. Daha sonra Başkanlığın merkez denetiminden geçerek alıcıya ulaştırılır ve yine elektronik ortamda saklanır.

e-fatura işlemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

Vakıfbank Kart İşlemleri

Vakıfbank'ın resmi sitesi olan vakifbank.com.tr adresi üzerinde bulunan kart işlemleri linkine tıklayarak aşağıdaki hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

- Kart Bilgileri 
- Kart Ödemesi
- Otomatik Kart Ödeme Talimatı 
- Ekstre Görüntüleme 
- Dönem İçi Hareketler 
- Provizyonda Bekleyen İşlemler 
- Kalan Taksitler 
- Kredi Kartı Limit Artış Talebi 
- Ek Kart Limit Değişikliği 
- Şifre İşlemleri 
- Sanal Alışveriş Limit Belirleme 
- Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Verme 
- Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Görüntüleme / İptal 
- Kampanyalar 
- İnternet Bankacılığı İşlemleri


Vakıfbank kart işlemlerini kullanmak için tıklayın.


Vakıfbank Müşteri Hizmetleri Numarası

Vakıfbank müşteri hizmetleri numarasını Türkiye'nin her yerinden arayabilirsiniz.

0850 222 0724 Vakıfbank müşteri hizmetleri numarasını kullanabilmek için müşteri numaranızı, TC numaranızı, kart numaranızı veya herhangi bir şifreniz ile Vakıfbank müşteri temsilcisi ile görüşebilir ve işlerinizi kolayca halledebilirsiniz.